Gå til hovedindhold

Dit barns sociale udvikling og trivsel

Sammen med elever, medarbejdere og forældrebestyrelsen arbejder vi hele tiden på at styrke elevernes sociale udvikling og trivsel - både for den enkelte elev og på klasseniveau.

 • Læs op

Indhold

  Samvær og trivsel 

  Vi driver skolen ud fra de fem grundlæggende værdier: omsorg, respekt, tillid, ansvarlighed og engagement. Ud fra vores værdier har vi lavet en række spilleregler, som skal være med til at skabe en god atmosfære på vores skole. Alle elever og medarbejdere kender vores værdier, som er grundlaget for at skabe de bedst mulige betingelser for at udvikle sig til et helt menneske, der lærer at agere meningsfuldt og hensynsfuldt over for andre i vores samfund.  

  Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder med det gode samvær, bekæmper mobning og styrker trivslen ved at klikke ind på skolens værdisæt her.  

  Mobilfri skoletid 

  Vi vil gerne skabe gode læringsrum, hvor alle elever kan koncentrere sig, fokusere på undervisningen og være en del af det sociale samspil. Skolen har derfor valgt “mobilfri skoletid”. Det vil sige, at eleverne afleverer deres mobiler ved skoledagens begyndelse og får dem igen, inden de går hjem. Hvis en elev har brug for at ringe i løbet af dagen, eller af en eller anden grund har behov for at have mobilet på sig, tager vi naturligvis hensyn til det.  
  Smart-watches skal i skoletiden være offline, så eleverne ikke kan tilgå internettet derfra. 

  Vores princip for mobiltelefoni

  Sidst opdateret: 23. oktober 2019