Samvær og trivsel 

Vi driver skolen ud fra de fem grundlæggende værdier omsorg, respekt, tillid, ansvarlighed og engagement. Vi har ud fra vores værdier lavet en række spilleregler, som skal være med til at skabe en god atmosfære på vores skole. Alle elever og medarbejdere kender vores værdier, som er grundlaget for at skabe de bedst mulige betingelser for at udvikle sig til et helt menneske, der lærer at agere meningsfuldt og hensynsfuldt over for andre i vores samfund.  

Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder med det gode samvær, bekæmper mobning og styrker trivslen ved at klikke ind på skolens værdisæt her.  

Mobilfri skoletid 

Vi vil gerne skabe gode læringsrum, hvor alle elever kan koncentrere sig, fokusere på undervisningen og være en del af det sociale samspil. Skolen har derfor valgt “mobilfri skoletid”. Det vil sige, at eleverne afleverer deres mobiler ved skoledagens begyndelse og får dem igen, inden de går hjem. Hvis en elev har brug for at ringe i løbet af dagen, eller af en eller anden grund har behov for at have mobilet på sig, tager vi naturligvis hensyn til det.